KTH    |    Matematik    |    Grundkurser 2003-04    |    5B1117 Matematik 3    |



Meddelanden

19/5
Nu finns modelltentan här, och kursutvärderingen (under Innehåll). Resultatet av sista lappskrivningen anslås på anslagstavlan utanför studentexpeditionen på måndag.
11/5
Eftersom jag inte hann färdigt allt om modul 6 idag på föreläsningen så kommer lappskrivning 6 inte att omfatta integration i kroklinjiga koordinater. Detta moment ingår istället i modul 7. Övningsuppgifterna AM2 11.38b, 11.39b, 11.40 och 11.41 handlar om detta, och berörs alltså också av detta.
5/5
Ett tryckfel är rättat i bladet med extra uppgifter om Stokes sats.
27/4
Nu kan man anmäla sig till tentan. Anmälan kan göras t.o.m. 10 maj kl 24.00.
2/4
OBSERVERA!
VIKTIGT om lappskrivningarna. Studenterna på föreläsningen, kursnämnden och kursansvarig lärare har idag beslutat att ändra tiden för lappskrivningarna. Istället för att vara de första 30 minuterna av övningstillfällena, kommer lappskrivningarna att vara de sista 30 minuterna. Datum för lappskrivningarna påverkas inte. Detta gäller från och med lappskrivning 3.
5/3
Första lappskrivningen närmar sig, se Viktig information om lappskrivningarna. På övningen på måndag skall man anmäla sig. Jag kan inte garantera att det kommer att fungera att anmäla sig på andra sätt. Studenter som vill anmäla sig på andra sätt måste göra detta enligt överenskommelse med övningsläraren.
1/3
Till alla äldre E-teknologer
Observera att man detta år inte kan bli godkänd på hela kursen genom lappskrivningarna. Lappskrivningarna ger maximalt 7 poäng bonus till tentan. Se vidare avsnittet om examination i kursPM. Den första lappskrivningen är planerad till den 9 mars kl 13.15-13.45, med förhandsanmälan på föregående övning.
9/2
Kursen är fortfarande under utveckling...






Avdelning Matematik Sidansvarig: Mikael Cronhjort